Моля помогнете да намеря много важен за мен филм!

Форуми » Филми / Сериали » За най-новото и интересното както от големия, така и от малкия екран.
 « Предишна тема Следваща тема » 
Автор  СъобщениеОтговори в темата: 1   Видяна е общо 1392 пъти 
Oceanborn
потребител
потребител
офлайн в момента
звезда звезда звезда звезда звезда звезда звезда звезда звезда звезда звезда звезда звезда звезда
???? ????????? ?? ?????? ????? ????? ?? ??? ????! » 7 Януари 2012, 23:46
????? ?? ???? ?? ?? ????????? ?? ?????? ???? ????: ??? ?? ????????? ? ????, ???????? ?????, ????????? ??????? ?????? ? ????? ???????. ? ??????????? ??? ??????? ?? ? ??????? ????? ?????, ?????? ? ????? ????, ?????? ?, ??????? ?. ???? ??? ?? ?????? ?? ??????? ?? ?? ??????? ?????? ? ??? ????? ?? ???????? ? ? ?????? ?? ???? ????. ???? ?????? ??? ?????????? ???????? ? ????? ???????. ???????? ?? ?? ??????? ?????? ???? ????????? ????? ????????? ? ??????? ?? ?? ????? ?? ????. ?? ??????? ? ?? ?? ???????? - ????? ???? ? ????? ???? ???? ????, ??????? ?? ? ?.?.
???? ??? ?? ?????? ??? ? ????? ?? ???? ????, ??????! ?????????!
[ общо 5393 точки ]
Offline Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Мнение 1 
like

Споделете тази тема с вашите приятели чрез социалните бутони, които ще намерите в горния десен ъгъл.
В случай, че някой от бутоните не работи по предназначение, моля пишете ни от страницата за контакти.
Съжалявам, но информацията за времето не е достъпна!- гледай онлайн прогноза за времето

Kraff
пияна тиква
пияна тиква
офлайн в момента
звезда звезда звезда звезда звезда звезда звезда звезда звезда звезда звезда звезда звезда звезда звезда звезда звезда звезда
Възраст: 41 / Мнения: 5334
Местожителство: Варна
9 Януари 2012, 02:03
???????,
?? ????????? ?? ?? ????? ?? ??????? ????, ?? ?????????? ????? ?????????.
?????? ?? ?? ?? ?????? ???? ??????? ???? ? 2 ????? + Google, ?? ??? ?????.
????? ?? ????? ?????? ?? ???-?????? ???? ????????? ?? ???? ?????????.
??? ??? ????? ??? ????? ???? ?? ??????? ?????? ???? ?? ? ????????.
??? ???????? ???????? ??? ? ?????, ?????? ??? ?? ?????. ?????! Wink

Signature
Влезте или се регистрирайте за да виждате подписите и линковете!
[ общо 32566 точки ]
Offline Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Skype профил Мнение 2 
 Покажи мненията от преди:   
Идете на:  
Форуми » Филми / Сериали

Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Може би ще ви е интересно да прегледате и някоя друга подобна тема или препоръчанана такава от списъка по-надолу.
Тема Автор Форум М Пуснато
Няма нови The Devil You Know / Злото в мен (2013) Kraff Филми / Сериали (0) 17 Октомври 2013, 07:56 Вижте последното мнение
Няма нови [сериал] My Own Worst Enemy / Врагът в мен (2008) Kraff Филми / Сериали (0) 17 Септември 2013, 06:35 Вижте последното мнение
Няма нови Scary Movie 5 / Страшен филм 5 (2013) Kraff Филми / Сериали (0) 29 Април 2013, 05:16 Вижте последното мнение
Няма нови Kill for Me / Убий за мен (2013) Kraff Филми / Сериали (0) 18 Март 2013, 18:02 Вижте последното мнение
Няма нови Дивна - Готов ли си за мен (Music Video) + Lyrics (текст) Kraff Музика / Клипчета (0) 2 Декември 2012, 14:54 Вижте последното мнение